Over ons


Ben jij ook altijd op zoek naar die ene unieke webwinkel die je keer op keer weet te verrassen met de meest trendy en gave producten? Zoek niet verder, want bij KumuKela ben je aan het juiste adres!

Wij zijn ontstaan uit een passie voor het vinden van bijzondere items die je nergens anders zult tegenkomen. Onze missie is simpel: jou blij maken met producten die je leven een stuk beter maken. Of het nu gaat om prachtige accessoires voor in huis, handige gadgets voor onderweg, of de nieuwste fashiontrends; bij ons vind je het allemaal.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan goede service. Wij streven ernaar om snel en correct te kunnen adviseren of vragen te beantwoorden. 

We begrijpen dat je het druk hebt, dus we maken het winkelen bij ons zo makkelijk en plezierig mogelijk. Heb je vragen over een product, wil je meer informatie over de verzending, of ben je gewoon op zoek naar iets speciaals? Aarzel niet en stuur ons gerust een mailtje naar info@kumukela.nl.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en helpt je graag verder! Bij KumuKela draait alles om jouw geluk en tevredenheid. Kijk rustig rond en wees welkom!