Veelgestelde Vragen


Hoe lang duurt het voordat mijn spulletjes arriveren?
Het duurt meestal tussen de 4 en 7 werkdagen voordat je bestelling binnen is.

Wat als mijn pakketje nog steeds niet is gearriveerd?
Als die 4-7 werkdagen voorbij zijn en je hebt nog steeds geen pakketje gespot, schiet ons dan een mailtje naar info@kumukela.nl. We gaan dan meteen voor je op onderzoek uit.

Ik wil graag iets ruilen of retourneren, hoe pak ik dat aan?
Geen probleem! Stuur gewoon een berichtje naar onze klantenservice via info@kumukela.nl. Laat ons weten wie je bent, het bestelnummer dat je hebt gekregen en waarom je iets wilt retourneren. We sturen je dan alle info die je nodig hebt, en dan kun je het spul gewoon terugsturen met een koerier naar keuze.

Wat zijn eigenlijk de kosten voor het retourneren?
Het is wel zo eerlijk om te zeggen dat de kosten voor het terugsturen voor jou zijn. Hoeveel het precies kost, hangt af van welke koerier je kiest. Check gewoon even de website van die koerier voor alle details over de prijzen.

Wat zijn de regeltjes voor het terugsturen van spullen?
Je hebt altijd 14 dagen om iets terug te sturen, te beginnen vanaf de dag dat je je spulletjes hebt ontvangen. En ze moeten natuurlijk wel in hun originele verpakking zitten en alle labels er nog aan hebben hangen. Oh, en ze mogen natuurlijk niet al gebruikt zijn.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?
We accepteren een heleboel betaalmethodes, zoals iDeal, Bancontact, Creditcard, Apple Pay, Google Pay & Amex. En maak je geen zorgen, alle transacties gaan via veilige en betrouwbare betalingssystemen.

Wat als ik geen bevestigingsmail heb gekregen?
Oops, dat hoort niet! Schiet ons even een mailtje met je volledige naam en e-mailadres naar info@kumukela.nl, dan gaan we dat meteen voor je uitzoeken.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zeker! Als je om wat voor reden dan ook je bestelling wilt annuleren, laat het ons dan snel weten via info@kumukela.nl. Vergeet niet je naam, bestelnummer en de reden voor annulering door te geven. We regelen het voor je!